Ани Манева

БЛОГ

SEO статии

Занимавам се професионално с писане повече от 10 години, а влечението към писмено изразяване и разказвачество у мен се заражда през моето детство. На базата на този опит бих казала, че важните условия, за да бъдеш добър контент маркетинг специалист са:

  • страст, която носи удовлетворение;
  • практика, която развива уменията;
  • решимост да бъдеш истински добър в работата си.

m

m

Проектите, по които съм работила, са били с най-различна тематика – автомобили и авточасти, пътуване, лайфстайл, храна, хранителни добавки, билки, земеделие, строителство, виртуална реалност, тиймбилдинг, традиционна култура, история и общество, наука, екология… За мен това е страхотно! 🙂

Какво да ви кажа, обичам работата си и всеки текст, който съм написала! Но ако трябва да посоча три заглавия в един пост-визитка, нека бъдат тези три.

1. КАКВО Е РАЗДАТЪЧНА КУТИЯ?

SEO статии

Autospot – невероятен проект от практиката ми! Сайтът autospot.bg предлага изключително разнообразие от авточасти и аксесоари, което за мен означава безброй нови и интересни теми, знания и опит. Блогът е много богат, допринася съществено за SEO оптимизацията на фирмата и ангажираността на нейните клиенти.

SEO статията Какво е раздатъчна кутия? събра много органични харесвания от фенове на страницата във Facebook, въпреки че не всеки от тях се интересува пряко от раздатъчни кутии. Това означава, че съм си свършила работата.

Разгледайте блога:

2. НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ УСПЕХЪТ НА RENT A CAR УСЛУГАТА ПО СВЕТА?

SEO статии

UniCarRent завинаги остава в личната ми класация “Топ 3 любими копирайтинг проекта”. Оказа се изключително удоволствие да пиша SEO статии за коли под наем. Бих описала работата като много приятна, зареждаща и забавна. А и с този бранд имах шанса да направя първите си стъпки в графичния дизайн.

От друга страна, докато проучвах бизнеса и събирах информация за статията На какво се дължи успехът на rent a car услугата по света?, сама станах фен на рентакар и всъщност препоръчвам услугата в ежедневието си. Безплатно. 🙂

Истината е, че винаги ставам фен на продуктите и услугите, за които пиша, подобно на целевите аудитории на брандовете. И в крайна сметка, това е основната цел на всички SEO статии – да популяризира продукта / услугата, печелейки фенове на конкретната марка.

Разгледайте блога:

3. МАНАСТИР „БЛАГОВЕЩЕНИЕ“ – ВКУСНА И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТО ХРАНА ОТ КЮСТЕНДИЛСКИЯ КРАЙ

Манастир "Благовещение"

Farmhopping – много готин проект! Качествен продукт, рекламиран изключително професионално, интересно и по най-разнообразни марктетингови начини от екипа, включително като SEO копирайтинг. Един от материалите, които написах за бранда, е Манастир „Благовещение“ – вкусна и екологично чиста храна от Кюстендилския край. Беше сериозно предизвикателство, имаше различни перипетии, двоумях се как да подходя към тази… ферма. В крайна сметка се получи текст с някои журналистически достойнства, от който съм доволна.

Подобни матертиали са изключително полезни за утвърждаването на авторитета на бранда!

Вижте още:

m

SEO статии

m

Постигнете целите си с най-добрите SEO статии за вашия бизнес. Създавайте уникално съдържание, което превръща посетителите на сайта в клиенти.

м

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ