Content marketing

Занимавам се професионално с писане повече от 10 години, а влечението към писмено изразяване и разказвачество у мен се заражда през моето детство. На базата на този опит бих казала, че важните условия, за да бъдеш добър копирайтър и журналист са:

  • страст, която носи удовлетворение;
  • практика, която развива уменията;
  • решимост да бъдеш истински добър в работата си.

Вижте: Що е то копирайтинг и защо е важен за (онлайн) маркетинга?

Проектите, по които съм работила, са били с най-различна тематика – от инсектициди през автомобили, пътуване, храна, хранителни добавки, земеделие, строителство, виртуална реалност, тиймбилдинг, традиционна култура, история и общество, наука, екология. За мен това е страхотно! 🙂

Какво да ви кажа… Обичам работата си и всеки текст, който съм написала! Но ако трябва да посоча три заглавия в един пост-визитка, нека бъдат тези три.

1.Какво е раздатъчна кутия?

Що е то раздатъчна кутия?

Аутоспот – невероятен проект от практиката ми! Сайтът autospot.bg предлага изключително разнообразие от авточасти и аксесосари, което за мен означава безброй нови и интересни теми, знания и опит. Гордея се с блога на сайта, който е много богат, дипринася съществено за бранд идентичността на фирмата и ангажираността на нейните клиенти.

Статията Какво е раздатъчна кутия? събра много органични харесвания от фенове на страницата във Facebook, въпреки че не всеки от тях се интересуват пряко от раздатъчни кутии. Това означава, че съм си свършила работата.

Разгледайте всички статии от блога:

🔸 Autospot / blog

2.На какво се дължи успехът на rent a car услугата по света?

Content-marketing

УниКарРент завинаги остава в личната ми класация “Топ 3 любими content marketing проекта”. Оказа се изключително удоволствие да пиша за коли под наем. Бих описала работата като много приятна, зареждаща и забавна. А и с този бранд получих шанса да направя първите си стъпки в графичния дизайн.

От друга страна, докато проучвах бизнеса и събирах информация за статията На какво се дължи успехът на rent a car услугата по света?, сама станах фен на рентакар и всъщност препоръчвам услугата в ежедневието си. Безплатно. 🙂 Истината е, че винаги ставам фен на продуктите и услугите, за които пиша, ха-ха. И в крайна сметка това е целта на всички тези статии.

Разгледайте всички статии от блога:

🔸 Universal Car Rent / blog

3. Манастир „Благовещение“ – вкусна и екологично чиста храна от Кюстендилския край

Манастир "Благовещение"

Farmhopping – много готин проект! Качествен продукт, рекламиран изключително професионално, интерсно и по най-разнообразни марктингови начини от екипа, включително като content marketing. Един от материалите, които написах за бранда, е Манастир „Благовещение“ – вкусна и екологично чиста храна от Кюстендилския край. Беше сериозно предизвикателство, имаше различни перипетии, двоумях се как да подходя към тази… ферма, но в крайна сметка се получи текст с някои журналистически достойнства, от който съм доволна.

Вижте още:

🔸 FARMHOPPING: Защо киселото мляко се възприема като традиционно български продукт?

И така, ако търсите content marketing специалист, който да пише за вас все едно пише за себе си, трябва да знаете, че туко-що открихте този човек.